Stamsaas Caravan

Verksted

Campingvogn

Campingvogn

Timebestilling

Timebestilling

Kontakt oss

Kontakt oss

Bobil

Bobil

Vi hjelper deg gjerne!

Vårt verksted

Stamsaas Caravan er en autorisert Hobby og Fendt forhandler og campingvognverksted som utfører arbeid på alle merker av campingvogner. Våre dyktige teknikere har lang erfaring med å vedlikeholde og reparere campingvogner, og vi har et bredt utvalg av reservedeler og tilbehør på lager.

Vi samarbeider også med karosseriverkstedet Stamsaas Fritid, slik at vi kan tilby våre kunder en komplett service når det gjelder campingvogn-vedlikehold og reparasjon. Dette gjør at vi kan håndtere alt fra mindre reparasjoner til større kollisjonsskader på en effektiv måte.

Hvis du vurderer å selge campingvognen din, kan du stole på at vårt team vil utføre grundig inspeksjon og vedlikehold før du legger den ut for salg. Dette kan øke verdien på vognen din og gjøre den mer attraktiv for potensielle kjøpere.

Har du behov for service?

Fyll inn vårt bestillingsskjema - så tar vi kontakt

Ønsker du å kjøpe en campingvogn ?

Vi tar gjerne en hyggelig og behjelpelig samtale!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer