Stamsaas Caravan

Våre merker

Campingvogn

Campingvogn

Timebestilling

Timebestilling

Kontakt oss

Kontakt oss

Bobil

Bobil

Vil du vite mer om produktene fra Hobby?

Hobby

Hobby er et merke som passer perfekt for alle som elsker camping og å tilbringe tid utendørs. Med sin moderne design og fleksible løsninger, er det ikke rart at dette er en av de mest populære campingvognmerkene i Norge. Hos Stamsaas Caravan er vi stolte av å være ambassadører for Hobby, og tilbyr et bredt utvalg av deres vogner.

Enten du er en erfaren camper eller en nybegynner, vil du finne en Hobby vogn som passer perfekt for deg. For de som reiser alene, tilbyr Hobby en rekke kompakte og enkle modeller som gir deg all den komforten du trenger. Men det er spesielt for familier at Hobby virkelig skinner. Med deres romslige og fleksible løsninger, vil du kunne tilbringe tid med hele familien, og skape minner som varer livet ut.

Med Hobby campingvogn kan du reise hvor som helst, når som helst. Enten du foretrekker å slappe av i skyggen med en god bok, eller vil ta en svømmetur i nærliggende vann, vil en Hobby campingvogn gi deg friheten til å gjøre akkurat det du ønsker. I tillegg til dette, vil du kunne nyte alle bekvemmelighetene du har hjemme, uansett hvor du er. Fra fullt utstyrt kjøkken og bad, til komfortable senger og stuerom – Hobby campingvogner har alt du trenger for en fantastisk campingopplevelse.

Hos Stamsaas Caravan vil vi hjelpe deg med å finne den perfekte Hobby vognen for deg og din familie. Våre erfarne ansatte vil gi deg råd og veiledning om hvilken modell som vil passe best for deg, slik at du kan ta et informert valg om din neste campingvogn.

Vil du vite mer om produktene fra Fendt?

Fendt

Hos Stamsaas Caravan er vi stolte av å tilby noen av de beste campingvognmerkene på markedet, og Fendt er uten tvil en av de mest ettertraktede. Med sitt høye nivå av utførelse og design, er Fendt campingvogner kjent for å være en av de mest eksklusive og luksuriøse campingvognene på markedet.

Fendt campingvogner produseres med den høyeste kvaliteten og det beste håndverket, noe som gir deg en råflott opplevelse. De er laget for å tåle alle slags værforhold og terreng, og gir deg all den komforten og bekvemmeligheten du trenger på din campingtur. Enten du er ute etter en liten og kompakt vogn for en helgetur, eller en stor og romslig vogn for en lengre familieferie, vil Fendt ha en modell som passer perfekt for deg.

Fendt kan anses som den eksklusive søsteren til Hobby, med sitt gunstige spekter fra små til store campingvogner. Med sin unike kombinasjon av stil, funksjonalitet og holdbarhet, er Fendt campingvogner ideelle for de som ønsker det aller beste når det gjelder camping.

Hos Stamsaas Caravan har vi et bredt utvalg av Fendt campingvogner tilgjengelig, og våre erfarne ansatte vil hjelpe deg med å finne den perfekte vognen for deg og din familie.

Vi vil sørge for at du får den beste servicen og veiledningen du trenger for å ta et informert valg om din neste campingvogn. Besøk oss i dag og opplev selv hvorfor Fendt campingvogner er en av de mest populære og ettertraktede vognene på markedet.

Ønsker du å kjøpe en campingvogn ?

Vi tar gjerne en hyggelig og behjelpelig samtale!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer