Lasse`s ferd fra oppstart til åpning

Dette er ett innlegg om Lasse vår Campingvognselger “Gledessellærn “sin vei inn i Stamsaas Caravan.

 

Første dag på jobb!
Lasse begynte i Stamsaas Caravan 01.08.22 da ble han rett og slett bare kastet inn det og snekkerbuksa måtte på.
Det første som måtte gjøres var og rive en vegg, sånn at vi kunne lage større åpning inn til kjøkkenet, da var bare og ta frem slegge og piggemaskin, nå skulle veggen bli større!

 

Dag en, vipps så ble det åpning.

 

Malermester Lasse
De neste ukene var det maling det skulle handle om, her var det litt av en jobb som måtte gjøres. Bygget trengte rett og slett en makeover!
Men først måtte det handles inn maling og malings utsyr.
De ansatte på Coop Obs ble veldig godt skjent med Lasse, han var vel på innom Coop 25 ganger den første måneden.

 

 

Düsseldorf her we come!
Et lite avbrekk fra renovering av nytt lokale. Nå var det caravan messen i Düsseldorf som ventet. Lasse gledet seg som ett lite barn, får nå skulle han endelig få se på vognene han skulle han i butikken. Vi var spente på om det i det hele tatt ble noe reise på oss, for dette var selvfølgelig mitt oppe i flystreiken!
men ikke noe kanselering av fly “Düsseldorf her we come!“

 

 

Nå var vi endelig på plass i Tyskland. For en som ikke hadde vært på messen før, så ble dette en ett lite sjokk, messe området var helt sjukt stort.
Det var utstilt alt fra kebab grill til den flotteste Fendt vognen.

 

 

Det ble også noen festligheter på kveldstid, den ene kvelden ble vi bedt med på tur av vår samarbeidspartner Kama Fritid til en elv cruise på Rhinen.

 

 

Nå var dagen kommet for hjemreise, dette ble en vanvittig fin tur, der jeg lærte utrolig mye om hele caravan bransjen, som jeg kan bruke til inspirasjon på Stamsaas Caravan.
Som jeg skrev tidligere var jo dette midt i flykrisen, så vi kom oss jo ikke hjem i en fei!!!

Søndagstur til Listranda familiecamping
Planen var og møte masse mennesker og familier for og dele ut wienerbrød og en hyggelig prat og snakke litt om hvem vi er og skal bli, men dessverre var det ikke veldig mye folk igjen på campingen på denne tiden av året.
Noen folk var det jo heldigvis igjen, og disse var til gjengjeld kjempehyggelige og imøtekommende.

 

 

Dette var så inspirerende at jeg tok med Bjørnar vår servicemann på en dagstur til campingplasser både i Norge og Sverige. Her møtte vi masse herlige mennesker, som ga oss en varm velkomst når vi kom for og presentere oss for dem. Dette ble så bra, at vi kommer til og dra tilbake til plassene til våren, med flere ansatte, der vi skal finne på noen gøyale aktiviteter i samarbeid med plassene.

 

 

Caravanmessen Lillestrøm 2022!!!
Endelig skulle vi til Lillestrøm på messe, dette skulle bli kult.
Kult sa jeg, men det var en god del jobb som skulle gjøres før det morsomme kunne begynne.
Vi skulle nemlig ha med oss 10 vogner, som skulle fraktes fra kaia i Oslo til messen, der de skulle vaskes og gjøres klare til utstilling.
Som murphy’s law sier Anyting that can go wrong will go wrong.
Vi fikk ikke tak i alle vognene våre, det var flere som ikke hadde blitt sendt fra Tyskland “KRISE

Planen var at jeg skulle dra hjem hver dag før messen begynte for besøkende, men siden dette ikke helt gikk etter palen, så la jeg meg til i bobil utenfor messen, sånn at jeg kunne være utvilt og klar til dyst tidlig på morgenen.
En glad nyhet kom den ene morgenen, da hadde siste rest av vogner blitt sendt fra Tyskland. Med god hjelp fra mine kollegaer, så fikk vi til slutt vasket og ferdigstilt alle vogner som skulle inn i messelokalet.

 

 

Nå var det endelig torsdag og messen åpnet for publikum. Jeg gledet meg som ett lite barn til å snakke med mulige caravan kunder!
Man kan jo si at det hele ble en suksess for oss, når messen var over hadde jeg solgt fire vogner.

 

 

Back to work!

Nå var det oppussing av butikken som gjaldt.
Her var det fortsatt masse som måtte gjøres, men litt etter litt så begynte butikken og ta form. Med god hjelp av vår søsterbedrift Stamsaas Fritid, arrangerte vi kvelder der både ansatte fra Fritid og Caravan hjalp til med oppussingen.

 

 

Endelig vogner på plass!

Etter en god del venting fikk vi nå endelig vogner.

 

 

Nesten ferdig!

Etter mange måneder begynner butikken endelig og ta form. Nå var det meste av oppussing ferdig. Det som nå gjensto var ferdigstilling av kjøkken, fylle på opp utstyrsbutikk og sette inn vogner i lokalet.

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer