Stamsaas Caravan

Ansatte

Campingvogn

Campingvogn

Timebestilling

Timebestilling

Kontakt oss

Kontakt oss

Bobil

Bobil

Lasse Granath Nicolaisen

Selger - Gledessellær`n

Lasse er en mann som sprer god stemning. Ler Lasse så er det vanskelig å ikke le selv. Han har vært med å etablere Stamsaas Caravan fra start og bygge selskapet stein for stein. Mye av tiden i starten var han like mye snekker og maler, som han var selger. Han er en ivrig golfer når han har tid og tilbringer det meste av tiden i huset på Hvaler.

Telefon: (+47) 405 55 984

E-post: lasse@stamsaas.no

Bjørnar Hansen

Verksted - Gledesfixær`n

Bjørnar kommer fra bobilverden og inn i campingverden med en god porsjon kunnskap. Han har gjort det til sin satsning å være veldig god på Truma og Alde. Han er en problemløser og jobber alltid for å finne en løsning kunden blir fornøyd med. Selv om han har jobbet med bobil, så har Bjørnar eid og hatt mange døgn i egen campingvogn.

Telefon: (+47) 69 14 14 14

E-post: bjornar@stamsaas.no

Lars Erik Johnsen

Kundemottak - Gledesspredær`n

Lars Erik er en rolig mann, men se opp for humoristiske innslag du ikke forventer. Lars Erik har god fartstid med campingvogn og flere år med bobil bak seg og besitter en god mengde kunnskap. Utenom så følger han med på fotball og holder til på Klavestadhaugen.

Telefon: (+47) 489 25 315 

E-post: lars@stamsaas.no

Jane Hansen

Salgskoordinator

Ønsker du å kjøpe en campingvogn ?

Vi tar gjerne en hyggelig og behjelpelig samtale!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer